Hej og velkommen til MOM2DAY.DK

Her kan du finde lidt inspiration til at hjælpe med dit barns udvikling. Der er lidt om sanserne, værktøjer vi har prøvet og bruger, apps, bøger og links til at anskaffe sig nogle af tingene og hvad vi ellers har erfaret gennem årene med 3 børn

Dette er sat op som inspiration til at samarbejde med sit barn i deres udvikling og på nogle måder måske også ens egen. Der vil være forslag og anbefalinger, at finde, ud fra fakta tjek, erfaringer og opdagelser. Tag hvad du kan bruge og skip resten. 

Der vil evt være noget der taler mere til dig som forældre end andet gør. Så sorter i det du selv finder væsentligt og husk ikke at introducere for mange nye tiltag med det samme på en gang. Lad der gå mindst 1 uge til en måned i mellem.

Her kan du læse om bøger der kan styrke barnet i sin udvikling og ordforråd 🙂 Bog forslagene er aldersopdelt, med korte beskrivelser omkring handlingen. Det skal lige siges at alle bøger tager sig bedst ud, når man snakker om handlingen med barnet undervejs. Det er der bla en guide til i børnebogen Den store Snikke Snakke bog. Når børnene bliver ældre og bøgerne mere fortællende, kan det være en god idé at fortælle/læse meget levende, for at inddrage dem mest muligt i historien 🙂 
DET BEHØVER IKKE VÆRE BØGER VS. APPS

Vi har kombineret de to verdener så godt vi kunne, da vi mener det er vigtig at vores børn
lærer at læse i en reel bog og få hele det indtryk af at læse fysisk frem for at scrolle.
MEN vi har hentet rigtig mange læringsapps og spil ned til vores børn,
som vi også mener har gavnet dem på en måde at kunne interagere med medier i en digital tidsalder.
OG så har de det virkelig sjovt med at prøve og bruge de apps vi finder til dem og nogle de selv opdager
LÆRING: 1.- 7. KLASSE

Der findes mange portaler på nettet efterhånden, med læringsmaterialer.
De fleste er dog GRATIS for privarte til at downloade. Jeg har samlet lidt forskellige LINKS gennem tiden, som man kan benytte til hjemmeundervisning. Nogle af portalerne har også læringsmaterialer til køb, som man kan investere i. Jeg har også lavet lidt læringsmaterialer selv, dem kan man hente nogle af og læse mere om herunder.
Hvis du vil læse lidt om hvem jeg er kan du gå til websitets forside og vælge OM for at læse mere

SCRATCH

HTML/CSS

PYTHON

Sitet MOM2DAY.DK er mere end blot erfaringer, jeg har fået gennem årene med 3 børn. Det er også designet til at undervise i grafik og programmering for børn. Hvis dette har interesse kan du gå til forsiden og vælge menupunktet OPGAVER.