Er der interesse, er der grobund for læring 🤓
- Mom2Day.dk

OPGAVER

Her kan du finde en smagsprøve på de 150 opgaver vi har haft lavet til vores børn og benyttet til stor glæde 🙂 Opgaverne er nemlig udformet i samarbejde med børnene, menes at de har været med til at designe siderne og bygge rammerne for opgaver op. Dertil er der også hentet inspiration fra engelske sider til opgaverne 🙂

Vi startede i 2021 med lave opgaverne ud fra gamle opgaver og nye idéer. Layoutet er lavet i samabejdet med børnene, primært vores mellemste på den gang 8 år, for at fænge dem i hvor de var/er. Størstedelen af opgaverne er snakket igennem med børnene først på vores turer, da de er mest modtagelige og har spørgsmål til alt muligt der. Senere har de været skrevet ned og gennemgået og derefter fået layout på computeren.

Børnene har haft meget glæde af at være med i processen og derfor også haft stor lyst til at lave opgaverne 😉 Hvis man ønsker at finde flere/andre opgaver (gratis for private), kan man følge fanen LINKS, hvor vi linker til endnu flere portaler med gratis opgaver til børn fra 0. til 10. klasse.

OPGAVER 1. - 7. KLASSE
Smagspørve på opgaver vi har lavet.

DANSK

MATEMATIK

ENGELSK

NATUR & TEKNIK

FYSIK

KEMI