HJEMMESKOLE & ONLINE UNDERVISNING

Små fif og gode råd til forstærke motorikken, som har hjulpet os igennem livet med 3 børn. Opdateres som der kommes i tanke om flere ting 🙂

Tja så blev samfundet lukket ned og alle skal nu være hjemme. Der arbejdes og undervises online. Det kan godt være svært at arbejde og samtidig sørge for sit barn/sine børn går i skole online og rent faktisk får noget ud af det, uden at man skal sidde ved deres side hele tiden. 

Hjemmeskole

Vi har kørt med læring og læringsmaterialer i mange år herhjemme, så hjemmeskoling var ikke den store mavepuster. Vi har dog kun gjort det på fritids basis ikke fuldtid. Vi valgte at gøre det, for at skabe de bedste vilkår for børnene til at lære ved genkendelse frem for genkaldelse. 

Vi har lavet meget af materialerne selv, pictogrammerne er dog primært hentet gratis, men også spædet til efterfølgende til vores behov. Inspirationen er fundet fra vores barndom i skolen, Pinterest og andre læringsportaler. 

Hjemmeskole er dog ikke for alle! Nogle mangler at finde ud af en ny struktur for at kunne få det bedste ud af det, andre har brug for materialer for at fænge og fastholde deres børn – eller bare holde dem beskæftiget for at kunne arbejde. Og nogle har måtte sende deres børn i nødpasning.

Uanset om det er Corona nedlukning eller ej, så har vi herhjemme haft fokus på læring og indlæring i mange år. På baggrund af vilje, lyst og engagementet og entusiasmen fra voksne børn for at lære mere og nyt. Men det anbefales ikke at det er noget man ligefrem skal presse ind i sin travle hverdag, som nogle har booket nok som det er.

For at give lidt at det vi har videre, kan man gå ind under LÆRING, for inspiration til egne materialer. Eller LINKS for at finde gratis læringsmaterialer for private. 

Vi har dertil i samarbejde med vores børn udformet opgaver til dem, efter deres interesser, ønsker og efterspørgelser. Hvis dette er noget for dig, kan du kigger nærmere via linket SKOLE, hvor vi har langt det meste af vores opgaver op online 🙂

Links til gratis print for private

Online Undervisning

Skolerne kom online under Corona nedlukningen. De fleste tilbud fandt måder at gå online også. Der var mange tilbud der åbnede for gratis adgange, det gjorde Mom2Day.dk også 🙂 Så må vi se hvor længe det giver mening af holde det åbent for alle.

Online portaler til læring

KOMMER SNART!
(Se næste indlæg)