LÆRINGSMATERIALER

Små fif og gode råd til at finde materialer til print og køb online, som har hjulpet os igennem livet med 3 børn. Opdateres som der kommes i tanke om flere ting 🙂

Gratis materialer, findes der mange af, specielt under Corona nedlukningen, hvor flere virksomheder og private, delte ud af deres materialer gratis online, for at hjælpe familier til at komme igennem perioden. Der var et have at sortere imellem, nogle – mange af de bedste – er midlertidig gratis. Så man kan lige så godt være lidt på forkant for fremadrettet læring, når barnet/børnene bliver ældre 😉 Vi har hentet og brugt mange af de gratis materialer der er til print rundt omkring med stor fornøjelse.

Betalte materialer, dem er der stadig nogle af, man kan så også sige at kvaliteten er anderledes lige så forventningen til at det er et købsprodukt, som går meget fint i hånd. Vi har endnu kun betalt for nogle få undervisningsbøger til børnene, og sidenhen simpelthen laves vores egne. Men vi har købt nogle andre materialer ind, som vi kan bruge når vi snakker og lærer sammen med børnene.

Gratis

Forslag

Hvis du søger gratis materialer til print så kan du finde det her på Mom2Day under OPGAVER. Hvis du leder efter noget andet eller mere, så brug endelig linket LINKS til at gennemsøge de portaler vi har fundet også. Der findes mange flere end disse, vi har blot valgt dem vi har haft bedst oplevelse med til børnene.

Betalt

Forslag

Bog og Idé har nogle ganske gode læringsbøger, som skolerne oftest også bruger. Dertil kan det anbefales at kigge på dækservietter med læring på fra Legeakademiet, du kan læse mere om disse på LÆRING. Men også kigge på læringscirklerne fra Leg og Lektie, linket ligger inde på siden LINKS.