Mom2day - Profil

 

 

 

 

Designet af ejeren af Mom2day.dk

 

 

 

 

 

 

 

Mom2Day.dk
Sitet har eksisteret siden 2018 og er for det meste sat op med html blokke i WordPress på blanke sider, hvilket vil sige det er “kodet” med oplysningssprogene html og css. 

Jeg har valgt at sætte det op på dansk med det formål at børn og unge kan prøve kræfter med at programme og være IT kreative. Opgaverne er skrevet på dansk, så også de yngre børn kan være med. Dog er det meste tekstprogrammering på engelsk. Inspirationen til opgaverne kommer mange steder fra. Der er som udgangspunkt valgt gratis programmer til vejledningerne, for ikke at begrænse nogen i at være med. 

Til daglig
Jeg er mor til 3 drenge på hhv. 5, 10 og 13 år, som jeg nyder at bruge tid med.
Til daglig arbejder jeg med administration af et website hos et firma. Jeg lader op via mine hobbyer, som giver mig et ekstra overskud.

Hobbyer
I min fritid laver jeg bla. grafiske materialer til mine workshops. Jeg bliver inspireret af mine omgivelser og mine børn, som kommer til udtryk i mit grafiske materiale.

Fritid
En gang ugentligt, afholder jeg workshop i grafik og design eller kodning. Jeg er nemlig frivillig i en NGO forening der lærer børn – i alderen 7-17 år – at være it-kreative. De 2 timer ugentligt er med til at give mig overskud og holder mine kompetencer ved lige.

Kompetencer
Hvis du vil vide lidt mere om mine kompetencer kan du tjekke siden Baggrund ud.